mei 10, 2015

Moederdagkado

Luc was twee jaar oud, het was mijn eerste echte moederdagkado. Ik kreeg een pakketje mee van het kinderdagverblijf, de leidster vertelde erbij dat Luc iets heel anders had gemaakt dan eigenlijk de bedoeling was. Toen was ik al trots; typisch Luc om zich niet aan de regeltjes te houden en zelf wat te verzinnen,. Ik was enorm nieuwsgierig maar moest wachten tot zondag!

Eindelijk was het dan moederdag; tijdens het ontbijt op bed, terwijl de croissants in de rondte vlogen, mocht ik mijn kado openmaken. Het was een potje met verkruimelde speelmais.

moederdagkado

Het mooiste moederdagkado ooit.

Ik dacht aan de opmerking van de leidster van het kinderdagverblijf en vroeg aan Luc was het was. Vol trots antwoordde hij ‘snoepjes’!

Luc kreeg pas vanaf zijn tweede af en toe een snoepje; voor hem was dat iets heel bijzonders. Het was het meest fantastische geweldige, magische wat er bestond in zijn kleine wereldje. En voor mij had hij dus dat meest fantastische, geweldige, magische spul nagemaakt.

Dat potje met verkruimelde speelmais bewaar ik voor altijd!

Wat is jouw mooiste moederdagkado ooit?

2 Comments on “Moederdagkado

Suus
mei 10, 2015 at 9:05 am

Geweldig! Mijn meest bijzondere moederdagcadeau was een bewaardoos waar Jesse voor het eerst zelf zijn naam had opgeschreven toen hij 3 was met “s” in spiegelbeeld

Beantwoorden
MariePie
mei 25, 2015 at 8:44 pm

Ach, dan smelt je toch!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *